Svensk

söndag innebär gym med  daniel och det innebär ett av världens friaste forum. allt mellan himmel och jord tas upp och idag snubblade vi in på svensk invardrarpolitik.

det verkar vara en trend idag att tycka att invarndrare är skälet till den större delen av brottsligeten, rösten som säger att vi skall stänga gränsen blir allt högre. "vi kan ju fan inte släppa in kriminella i vårt fina rena land."

image15

svensken tänker inte längre än näsan räcker. svensken ser inte roten till problemet. svensken placerar ut invandrarfamiljen i förorten (lika barn leka bäst) och ger den läkarutbildade pappan i familjen ett jobb som taxichafför. svensken ger inte familjen mycket hjälp med språkundervisning men ger istället mycket fördomar och misstänksamma blickar för svensken gör tydligt skillnad på oss och dom.

sen tror svensken att sonen till invandrarfamiljen ser upp till det svenska samhället, pluggar hårt i skolan och lär sig riktig svenska. men sonen tror inte skit på en vettig framtid i sverige. svennen kommer sätta stopp för det, det gjorde han för pappa och den enda sättet att nå framgång är att skaffa sig respekt hos kompisarna i förorten och pengar. sonen drar ihop ett gäng och rånar ica.

det första som skall bort är oss och dom. den svenska fegheten är åt helvete stor! muslimer är inte självmordsbombare med konstiga traditioner och hår på ryggen.

det andra är att vi måste, som kanada har gjort, inse att det är faktiskt ofta läkare och andra högutbildade personer som kommer hit. folk med många år på högskola och universitet.

en rejäl gratis svenska kurs, inget jävla prov, och en lätt puff ut i arbetslivet och bort med med oss och dom så har vi löst ganska många problem

men vad vet jag? är ju bara en svennebanan som bor i den svenska delen av stan och har aldrig egentligen hängt med en invandrare.

Kommentarer
Postat av: En dumstrut

Tycker jag låter som en vettig tanke min käre olof. Jag håller med dig till fullo. Din Mikael

2008-04-29 @ 15:22:03
URL: http://dophelmayer.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0