Problem

Att ha ring i näsan måste skapa problem, inte bara rent utseendemässigt utan även när man är förkyld. Snoret måste fastna när man snyter sig. Äckligt!

Free!

Det blev ingen operation. Lika bra det, ville ju inte egentligen. Det var mer ett försök att lösa några handrelaterade problem men efter en snabbt samtal med två kirurger så släppte jag den idéen. Operationen hade troligen bara gett andra problem istället så då är det ju skit samma. 

Igår vad jag och brodern ute på en tur med min nya brädkärlek, freeborden.  Det är riktigt roligt! Speciellt när bror trillar och man får det på bild. En annan rolig lek är att se på folk som kan.





Skate and förstör

Titeln blev lite märklig för jag lyckades inte komma på hur det engelska ordet stavades. Dessutom skriver jag ju resten av texten på svenska och den multinationella grejen som blir med både svenska och engelska förvirrar mig nog bara. 

Att titeln är som den är beror på att jag gör sönder ganska mycket jeans när jag är ute och sparkar bräda. Två och en halv om man ska vara noga. På samma ställe dessutom, i skrevet. 





Plus ett tredje par jeans som jag har slängt. Hela grejen är ganska tråkig eftersom det drabbar mina bästa jeans. Mina absoluta favoriter har min kära moder lagat kanske sex gånger. Jag har i och för sig byxorna vad man i folkmun kallar för ganska långt ner men va katten! Skiten ska väl hålla?

I brist på annat

Hemma igen. Snarare här igen, Val Thorens var lika mycket hemma egentligen. I vilket fall som helst så sitter jag här som en idiot och uppdaterar facebook var tredje sekund i hopp att det ska hända något alldeles speciellt som ska förgylla min dag till otroliga höjder. Jag har blivit taggad i en bild. 

Men så är väl livet här när man är arbetslös, vännerna jobbar  och man har lite för mycket bronkit för att ta brädan under armen och njuta av vårvädret. Då sitter jag mest här och gör mest ingenting. Vad passar då bättre att skriva en meningslös text om att jag gör just ingenting?

För att få lite substans så kan jag beskriva ett stort i-landsproblem jag har just nu. Siffertangenterna på min mac har börjat krångla. De funkar lite som de vill. Det ställer till stora problem för mig när jag ska logga in med mitt sifferinnehållande lösenord samt betala med internetbank. Dessutom i morse så blev jag väckt när en insekt modell XXL brummade extremt störande när jag sov min skönhetssömn vid halv 10. Grejen är att inte ens vid den tiden på eftermiddagen orkade jag gå upp och åtgärda det brummande och surrande problemet. Jag drog täcket över huvudet och suckande i 20 minuter innan ljudet försvann och jag somnade om. 

Men jag har ju trots allt Spotify så livet ska nog ordna upp sig. Trots allt.



Slagsmålsklubben - Sponsored by destiny from Tomas Nilsson on Vimeo.


RSS 2.0