Fadder

Så har man blivit en förebild!

Tillsammans med Mikael så har jag blivit fadder till ett barn i nöd. vet inte riktigt vart än men någonstanns i afrika blir det. En grej fler borde göra tycker jag, det är mycket enkelt och för en billig peng hjälper man till väldigt mycket. Bli fadder!

Ser fram emot och få se vad det är för en liten unge som man hjälper och få skicka ner kläder till honom/henne. kanske till och med åka och hälsa på någon gång i framtiden! sicken grej. hade sovit så gott i natt om det inte hade vart för fysikprovet... men en gott samvete har jag i alla fall!


back on track!

det är egentligen bara vart gött men internet har inte funkat på en vecka. det har hänt en del, jobbet på ica börjar rulla igång och idag fick jag mitt schema för sommaren. aa mycket jobb blir det....
gjorde cambrigde speaking provet idag, gick la sådär. den skotska tanten som skötte allt var ganska stel.

har just plockat isär en galge och gjort ett ärtrör så nu skall jag skjuta tuggat papper på min lillasyster. snacka om back in the days!


Do it!

Tribal Wars, ett gratis webbaserat MMOG

Sol och potäter

image18

Eftersom göken har kommit är det potatissättartider! var ute hos veronicas morfar och då får man minsann chansen att vara med i en gammal tradition! iår var det dock en ny variant som skulle prövas. Kurt var lite misstäksam men ville ändå lita på kompisen Klas som givit tipset. det gick ut på att Kurt lyfte upp jorden med en spade och så kastade jag ner potäten snabbt som attan. Gropen fylldes igen och så var det klart!

Det bästa var att, som Kurt sa, ingen behövde böja på ryggen! 

Dagens middag

image17

Om man är riktigt trevlig mot Hans kan det hända att han ringer och bjuder på middag, det hände mig idag och det tackar man för.

Dagens meny:

Kalvbiff med potatisgratäng och balsamvinäger

Italiensk vaniljglass med varma hallon och limesås med chockladtopping

En riktig mästerkock!

livet

image16


Uppdatering:

Truckkort
Bekräftat jobb i sommar
Fått stiliga arbetskläder inklusive stålhätteskor
Hållt tal i svenska
I princip klar med projektarbetet
Satt i i tuggummi med jeansen som inte får tvättas
Fått min nya mobil
Lost börjar idag igen
Fjärde drakbåtsträningen idag
Solen skiner

och allt inom loppen av tre dar! de ska va gött å leva!

Old skool



Gamla raptexter är så sköna! "everybody say hotel motel holiday in!"

Äpple

I min längtan till en macbook så surfar jag runt och hittar väldigt skumma mac-hörn av det världsomspännande intranätet. Som iPod Deathclock till exempel.

Enligt sidan så har min ipod 278 dagar och 12 minuter kvar att leva och det mest skrämmade är att jag tydligen bara har cirka 23% av batterikraften kvar. Själv skall jag dö lördagen den 18 september 2084 vid en ålder av 95 och det innebär att jag hinner förbruka ungefär 26,7 iPods till och om jag gör det kommer jag lägga ungefär 80223 spänn på det.

eller så kan jag köpa en kanonhäst för samma pris!

RSS 2.0