Svensk

söndag innebär gym med  daniel och det innebär ett av världens friaste forum. allt mellan himmel och jord tas upp och idag snubblade vi in på svensk invardrarpolitik.

det verkar vara en trend idag att tycka att invarndrare är skälet till den större delen av brottsligeten, rösten som säger att vi skall stänga gränsen blir allt högre. "vi kan ju fan inte släppa in kriminella i vårt fina rena land."

image15

svensken tänker inte längre än näsan räcker. svensken ser inte roten till problemet. svensken placerar ut invandrarfamiljen i förorten (lika barn leka bäst) och ger den läkarutbildade pappan i familjen ett jobb som taxichafför. svensken ger inte familjen mycket hjälp med språkundervisning men ger istället mycket fördomar och misstänksamma blickar för svensken gör tydligt skillnad på oss och dom.

sen tror svensken att sonen till invandrarfamiljen ser upp till det svenska samhället, pluggar hårt i skolan och lär sig riktig svenska. men sonen tror inte skit på en vettig framtid i sverige. svennen kommer sätta stopp för det, det gjorde han för pappa och den enda sättet att nå framgång är att skaffa sig respekt hos kompisarna i förorten och pengar. sonen drar ihop ett gäng och rånar ica.

det första som skall bort är oss och dom. den svenska fegheten är åt helvete stor! muslimer är inte självmordsbombare med konstiga traditioner och hår på ryggen.

det andra är att vi måste, som kanada har gjort, inse att det är faktiskt ofta läkare och andra högutbildade personer som kommer hit. folk med många år på högskola och universitet.

en rejäl gratis svenska kurs, inget jävla prov, och en lätt puff ut i arbetslivet och bort med med oss och dom så har vi löst ganska många problem

men vad vet jag? är ju bara en svennebanan som bor i den svenska delen av stan och har aldrig egentligen hängt med en invandrare.

Bamboo

image14

jag och mor stannade till på rättvisemärktbuktiken och inhandlade oss varsitt plagg sytt i 70% bambu från Arbor!
tröjan är väldigt ekologisk och skitmjuk!

obs mustachen är odlad!

Svenska är blaj

gjorde svenska b nationella idag och det var tråkigt och det gick dåligt med. det enda bra är att jag har godis kvar. mycket godis också, köpte ett kilo igår och har kanske halva kvar. en kilo är mycket! nästa gång jag köper ettt kilo godis så skall jag äta upp allt utan att kissa bajsa spy eller svettas för att kolla om går upp ett kilo. så skall jag skriva en labrapport om det hela och sätta upp på väggen!

image13
(bilden är från idag foto: pappa)


passa på i den fina vädert att paddla lite drakbåt med ea joel och erik och några kanot homies! det är sköj asså, jag är dessutom som gjord som den sporten... i sommar är det sm som gäller, då attan! träning på söndag igen med bullkalas efteråt! free for all to join

Tummen ur

plopp! tummen åkte ur och vi fick klart brädan.
image9

tjockistest barfota på olackad planka

image10

hemlig blandning som grip för den där 100% hemmabyggda känslan

image11

torka!

image12

cred till ea som kan stava sitt eget namn så fint!

fick i sista skruven idag och var ute och rullade det första meterna på asfalt och det är minsann en skön känsla, det går som en lite vinglig projektil! synd att det är så mye grus bara.

Tackar för ett fint sammarbete!
(foto: anréas nilsson)


Like a kick in the nuts



Äkta skadeglädje

Damn!






Kom igen katten det svänger!

Let it shine



Nu när våren är här är det dags och damma av T:et på iPoden och plocka fram sin bräda och glida till Mannen med stort M! och är det inte Timbuktu som skatar med i videon?


Örnen har landat


image8

Så kom den äntligen!

en humla kretsade omkring en bils oranga blinkers, det är vår!

When clothes talks people listen

image7

Jag hyrde en smoking idag, jag vet inte... snyggt är det ju inte iaf. möjligtvis stiligt men knappt det. Eller så är det helt enkelt inte min grej... men skall man på bal så skall man. det värsta är nog lackskorna, fy bubblan! men det är ju det som gäller och då får det vara så... fokus ligger ju ändå på flickan på såna tillställingar, man är ju bara där för att fylla ut bilden och göra flickan snyggare. Men jag skall få åka limo så jag är nöjd ändå.
Provade kostym också och det är en helt annan grej! då blir man snygg och sådär lagom stilig. precis lagom laid- back! Oscar Jaboksson kan sin skit, helt klart! inte så laid-back kanske, mest schtek men snyggt var det.  och imorgon blir det stan med mickey dee för lite mer smokrings kostymer och såklart seriehörnan!


Som influensan



I sjukans dagar och efter ha släppt in typ 40 mål på 5 matcher i kanotpolo är det gött att skratt smittar

Stortå

image6

Var och testade den nya skaterampen igår, dvs jag och tjock satt och tittade på en bra stund när killar som kan åkte. när vi hade värmt upp genom att se på hur mycket bättre alla andra är så gick vi upp på en ramp och åkte ner. Efter ha vart på hemmakväll klättrade vi upp på samma ramp och åkte ner, gjorde en halvdan manual på boxen och tog oss upp i pipen på andra sidan. Efter vädigt mycket om och men och lite tips från en av dom där som kan så skulle jag droppa. jag gjorde nog alla fel man kan göra och i morse var jag och röntgade tån. den är är kraftigt stukad. och knät värker.

Well done.

En titt i spåkulan

image5

Var på Chalmers idag och spanade på framtiden, det finns en väldig massa utbildningar och det hade vart galet att titulera sig civilingenjör. men jag är ungefär fem år och matte E från den titeln. skulle aldig kunna hoppa på en utbildning nu. dels så har jag inte riktig hittat min grej och dels så är det fem år till. fem år av läxor och 50 tmmars studier i veckan. jag passar det här året tack. Fred hittade natur XXXL linjen som han tyckte var kanon, teknisk fysik hette den. tror att han gillade den bara för att han som informerade såg ut som Fred om 15 år

Chalmers verkar vara en schysst ställe men människorna som var där idag var väl nerdiga kanske. ingen direkt överrasking i och för sig. Hittade en vit version av Den galne professorn.

Beställde Eas tröja idag härifrån.(den med tummen på är det)
Riktig billigt för en så fin! värt.

Det är vår i luften!


RSS 2.0