Målad

Min bräda målad och fin

Jag snickrade och Ea kladdade. Den blev toppenfin jättestort tack! En fortsättning på skägget planeras

StreetActing



Fantastiskt!

Har du hört den förut?

Marius, som följer trenden att flytta ut till landet och skaffa sig ett stort hus, var värd för en grabbkväll. Vi såg en film och efter den så började berättandet.

Folk har fått spö blivit för full spyt däckat blivit ollade blitt drogade svimmat osv osv med andra ord som en väldigt rolig och intern version av det ganska tråkiga programmet "Har du hört den förut?" där tjocka gubbar och fulla tanter drog skämt för varann på en pub! det är för sånna program man betalar tv-licens...

image2

Jag tycker i alla fall att sånna kvällar är riktigt goa nån gång ibland och dom har vi främst vår vän Henke "Fuck short-storys your MF gay" Fredriksson att tacka

Kung Bore

Vintern har slagit till! Likt en arg bitch med tegelstenar i handväskan klippte Kung Bore till Jesus typ tvåtusende begravning.
Kom hem från mårrfarr igår och där uppe bland skrikiga kusiner och långpromenader så tänkte jag på talanger. Vad gött typ Amy, Paul Potta och David Backham (för längesen) har det. De har sin talang och det är det dom kan som bäst! De kan tänka att "Det här är jag fan bäst på! det kan jag göra resten av livet."
Det är ju inte så många som kan tänka så. Jag känner max två. En annan har ju ingen aning vad ens bästa gren är, man traskar runt och gör så där halvdana grejer mest hela tiden. "Men du har säkert en dold talang som ligger och väntar!" Jä rajt!
Dolda talanger är ju riktigt värdelöst! Vad skall man med dom till? Man går runt hela livet och småsuger på nästan alla grejer man gör och så visar det sig att man skulle vart en jävel som typ revisor. Jag tycker mer att det skall vara så att när man ploppar ur mor så skall det medfölja en liten lapp där det står "En jävel till revisor"
Jag fick ingen som lapp så jag får väl leta på.

Men äta våfflor kan jag! Hemma hos Erik igår så delade han, Mikael och jag på knappt 30 våfflor innan vi åkte till Fontinbacken och åkte snowracer. Förutom att Ea mosade sina bakre mjukdelar var det kanonkul!

Capre diem

Idag har jag vart ledig tack vare min gympalärares mycket mystiska försvinnande. det ryktas om att han har sagt upp sig och att de andra gympalärarna har mobbat honom! "Det är ju typ som Nya Världar!" som en i klassen sa. bra koll där!
Jag gillar Chippen! Han kan la komma tillbaka... nu har vi Snygg-Ulf, han verkar skön och snygg och skåning så han kanske inte är så illa som ersättare.
I vilket fall som helst så tänkte jag ägna dagen åt mitt projektarbete som jag knappt börjat på.
...
Jag lyckades med kanske 30 ord, 10 pannkakor, en hundpromenad och en väldig massa onödigt surfande på det världsomspännande Intranätet! och just det en spellista också. Som jag döpte till plugg.

Jag är kass men jag är grym på Motherload.

Over and out

På't igen

Jag har försökt tidigare fast på blogger men nu skall det banne mig gå! Sidan är ju på svenska!
Jag kommer skriva så mycket skit som möjligt om allt möjlig skit det skall bli mitt mål!

Nu skall jag i alla fall plugga biologi, jättemånga svåra ord som lipider enzymer endocytos exocytos mitokondrie och det ack så kända endoplasmatiska nätverket! biologi B är inte min kopp the.

Over and out
//Olof

RSS 2.0