Anders gurka till salu

Gör hur många snuskiga skämt om rubriken som helst för det spelar ingen roll för jag har under hemliga omständigheter fått tag på Anders gurka från "Fråga Anders och Måns."  Det är från det avsnittet när de pratar om Lasse Kroner som kanske gillar gurka.  
 

Här kommer såklart bildbevis på att gurkan finns i min ägo!



Anledningen till att jag lägger ut detta material är för att gurkan i fråga är till salu! Budgivningen har börjat och utgångsbudet är 30 kronor på grund av gurkans kändisstatus då den varit med på TV och de risker jag tog när jag fick tag på gurkan. 

Världens bäst säljande satansdyrkare?




När jag igår lyssnade på Anders och Måns Så funkar det! som gick på P3 för några år sen, jag har laddat ner det, så var det en fråga om vad texten i Eagles låt Hotel Califorina egentligen handlar om. Anders ringer upp en kille som tydligen kan snuskigt mycket om musik och han säger att den handlar om det hus där den satansdyrkande sekten "Church of Satan" höll till. 

Att Eagles var medlemmar råder det tydligen inga som helst tvivel om då man har en bild i LP fodralet till skivan med samma namn som låten där man kan se alla medlemmar inklusive Anton LaVey. Den gode är för övrigt LaVey är grundaren till sekten och även författaren till "Den satanistiska bibeln." 

"...och man tänker liksom åkääj." Det kan ju gärna inte stämma, jag menar den låtenär ju ganska känd och Eagles är ju även de ganska kända. Dessutom är deras låtar ganska mesiga, det låter inte direkt som den dödsmetal som jag trodde alla satanister spelade. Jag har sett ett satanistiskt band live en gång, och de spelade inte direkt Eagles covers.

Men jag blev ju såklart nyfiken och lyssnade igenom texten till Hotel California och det är nått skumt. Det finns textrader som 

And in the master's chambers
They gathered for the feast 
They stab it with their steely knives 
But they just can't kill the beast

Det är det nått skumt med så jag tittade vidare på Wiki och det visar sig att det inte är helt påhittat. Enligt Wiki  "Den något kryptiska texten, om en man som övernattar på ett mystiskt hotell, har bland annat tolkats som en metafor för droger eller som en referens till Church of Satan eller mentalsjukhuset Camarillo State." 

En länk är ett bevis! Det stämmer alltså, det var som fasen! man lär så länge man lever. 

Vad tror du?

Sunshine

Tack vare en numera helt sladdlös tillvaro, eller nästan i alla fall, så sitter jag ute i solen och njuter av tillvaron och solskenet. Det ska tydligen vara det sista som är någorlunda varmt på att tag om man får tro Aftonbladets rubriker. Är det verkligen en nyhet? "Jaha, det blir höst i år igen? Det hade jag aldrig trott!" 

Under en liten tur i den lilla staden Kungälv med brädan under fötterna så mötte jag en man som kom fram till mig frågade på bruten svenska om jag ville hjälpa mina bröder och systrar i Irak, eller om det var Iran. Min första tanke var att jag har ju min släkt här, inte där!  Jag har inga bröder eller systrar att hjälpa där! Men så kom jag på att det har säkert mannen framför mig. Han har säkert en stor del av sin släkt där nere. Jag skämdes över min första ganska trångsynta tanke att det är bara min släkt som är mina bröder och systrar. 

Alla människor är mina bröder och systrar på den nivån att det inte finns någon som är mindre värd eller inte förtjänar min hjälp när de behöver den. Så efter att han visat mg sitt tillstånd om att han fick samla in pengar och kvitton på de pengarna han skickat innan så gick jag iväg till bankomaten och gav honom hundra kronor.  


RSS 2.0